Spring naar de tekst

coverfolderOp Abrona Boerderij Sterrenberg wonen verschillende boerderijdieren, zoals paarden, varkens, kalveren, geiten, kippen, vogels, cavia's en konijnen.


Het ontbreekt onze dieren niet aan aandacht en liefdevolle verzorging mede dankzij de cliënten die werken op de boerderij. Maar, met het houden van boerderijdieren zijn hoge kosten gemoeid, bijvoorbeeld voor voer, inentingen en onderhoud. Wilt u ons ondersteunen zodat wij deze uitgaven kunnen financieren? Adopteer dan een van de boerderijdieren!

Bij adoptie van een dier betaalt u mee aan de jaarlijkse kosten voor de verzorging van het geadopteerde dier. U ondersteunt de boerderij zowel financieel, als op een persoonlijk betrokken manier. En daar krijgt u als bedrijf, instelling, vereniging of particulier natuurlijk ook iets voor terug!

Nieuwsgierig geworden? Download dan hier de folder met het aanmeldingsformulier. Hierin vindt u alles over de voorwaarden, de tarieven èn de voordelen van ons dierenadoptieplan.

 

Kiest u niet voor adoptie, maar wilt u Abrona Boerderij Sterrenberg wel financieel steunen? Dat kan ook, als donateur. Met een gift of donatie stelt u Abrona Boerderij Sterrenberg in de gelegenheid het dierenbestand uit te breiden en/of de dierenverblijven te onderhouden en/of op te knappen. Ook hierover leest u meer in de folder.

 

Actueel

twitter-icon Facebook-icon